![Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6) Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e1da334a7af5038ce592e30767a92af9/Derivates/ab52a016cc0f50e35ccf6b6f88c3b0ea4261b870.jpg)
Versions compatibles
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 36.9 g
- Lipides
- 20.5 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 420.8 mg
Recettes alternatives
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12hod. 20min
Carrot and Sesame Burgers
1h 15 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
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2h 20min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
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Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
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Black Bean and Avocado Wrap
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