Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
TM6 TM5 TM31

Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting

4.7 (58 évaluations )

Ingrédients

Chocolate Bean Cake

  • 120 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 400 g tinned kidney beans, lightly rinsed and drained
  • 1 Tbsp water
    ou 1 Tbsp strong brewed coffee
  • 5 medium eggs
  • 1 Tbsp vanilla bean paste
  • 180 g coconut sugar
  • 70 g cocoa powder, unsweetened
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • ½ tsp fine sea salt

Coconut Butter Cream Frosting

  • 200 g coconut sugar
  • 20 g full cream milk
  • 80 g unsalted butter, soft
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 1 ½ Tbsp cocoa powder, unsweetened

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1356 kJ / 322 kcal
Protides
6 g
Glucides
37 g
Lipides
17 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives