Appareils et accessoires
Fried Wontons
Prép. 45min
Total 45min
24 pieces
Ingrédients
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water3
-
fresh button mushrooms40 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces25 g
-
soy sauce1 tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
raw prawns, peeled120 g
-
pork mince broken in pieces (see tip)120 g
-
filo pastry sheets3
-
water for sealing
-
sunflower oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
2.3 g
Calories
284 kJ /
68 kcal
Lipides
5.2 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Four Heavenly Kings
Keine Bewertungen
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 Std. 15 Min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3 Std. 30 Min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 Std. 15 Min
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Char siew sauce
10 Min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1 Std. 10 Min
Nyonya curry chicken bun
2 Std. 45 Min