Cucumber Soup
TM5 TM31 TM6

Cucumber Soup

4.6 (34 évaluations )

Ingrédients

  • 320 g cucumbers (approx. 3), cut in pieces
  • 90 g onions
  • 30 g butter
  • 500 g water
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips), to taste
  • 1 sprig fresh dill, leaves only
  • 200 g potatoes, peeled and cut in pieces (3 cm)
  • 1 pinch fine sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 1 tsp raw sugar (optionnel)
  • 100 g whipping cream
    ou 100 g natural yoghurt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
849 kJ / 202 kcal
Protides
3.2 g
Glucides
11.4 g
Lipides
15.6 g
Fibre
2.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives