Versions compatibles
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 fresh salmon fillets (approx. 400 g total)
- 50 g unsalted butter, soft
- 30 g honey
- 20 g mustard
- 10 g soy sauce
- 1 pinch ground black pepper
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley leaves
- 400 g tomatoes, halved
- 150 g carrots, cut in pieces
- 100 g butternut squash, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- 800 g water
- 1 tsp dried oregano
- 180 g long grain rice (easy cook, approx. 10-12 min. cooking time)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protides
- 41 g
- Glucides
- 97 g
- Lipides
- 39 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Carrot and Coriander Soup
25min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Creamy Tomato Soup
25min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min