Beef stew with Red Peppers and Potatoes

Beef stew with Red Peppers and Potatoes

3.9 14 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 30min
10 portions

Ingrédients

  • potatoes peeled, cut in pieces (3-4 cm)
    800 g
  • olive oil
    15 g
  • red peppers sliced (1 cm)
    200 g
  • olive oil
    3 Tbsp
  • garlic cloves
    6
  • stewing steak cut in pieces (3 cm)
    1500 g
  • plain flour
    3 Tbsp
  • white wine
    200 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • ground smoked paprika
    1 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • fresh bay leaves
    2 - 3
  • fine sea salt
    1 tsp
  • fresh parsley leaves for garnishing

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 358.4 mg
Protides 34.9 g
Calories 1460.5 kJ / 349.1 kcal
Lipides 12.9 g
Fibre 2.5 g
Graisses saturées 3.8 g
Glucides 20.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...