Appareils et accessoires
Stir-Fried Beef with Caponata
Prép. 10min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp30 g
-
onions thinly sliced (2 mm)80 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)150 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)150 g
-
pickled capers drained10 g
-
toasted pine nuts10 g
-
garlic clove1
-
beef strips500 g
-
fine sea salt to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
balsamic vinegar15 g
-
cherry tomatoes halved130 g
-
sugar½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
832 mg
Protides
30 g
Calories
1323 kJ /
317 kcal
Lipides
17 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Autumn Dinners
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1sa 10 dk
Leek Leaf Chicken Rolls
55 dk
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1sa 20 dk
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1sa
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 dk
Rice Salad with Eggs and Tuna
1sa
Chicken with red peppers
1sa 5 dk
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 dk
Sicilian Prawn Salad
40 dk
Curry Noodles with Pork
45 dk
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26sa 15 dk
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 dk