Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cauliflower Salad
- 400 g cauliflower, cut in florets (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
Beef and Mushrooms
- 60 g olive oil
- 500 g sirloin steak, cut in pieces (3 cm)
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 garlic clove
- 200 g fresh button mushrooms, quartered
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 30 g water
- 10 g cornflour
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2303.5 kJ / 550.6 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 19.6 g
- Lipides
- 39.8 g
- Graisses saturées
- 13.4 g
- Fibre
- 5.1 g
- Sodium
- 1005.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken with Peppers and Rice
1h
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef Stroganoff
1h
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min