Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 g koperku, świeżego, tylko liście
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 350 g karkówki wieprzowej, chudej, pokrojonej na 2-3 cm kawałki, lekko zmrożonej
- 650 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego na 1,5 cm kawałki
- 1 jajko
- 2 płaskie łyżeczki soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżka majeranku, suszonego
- olej, do posmarowania folii
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 594.5 kJ / 142 kcal
- Protides
- 15.8 g
- Glucides
- 1.1 g
- Lipides
- 8.3 g
- Graisses saturées
- 2.8 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 396.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pasztet z piersi indyka
2 Std.
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3h 25min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10 min
Schab chrzanowy
2h 30min
Rolada z boczku z daktylami na Varomie
2h 30min
Klops z papryką i jajkiem
1 Std. 40 Min
Pieczeń rzymska
1u. 25min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30 min
Roladki z białej kiełbasy faszerowane pieczarkami i serem
1 Std. 10 Min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1u. 25min
Rolada mięsna
1 Std. 10 Min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min