Appareils et accessoires
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
Prép. 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
vegetable oil40 g
-
salt (optionnel)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions sliced (3 mm) or curled, to garnish50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
16 g
Calories
1832 kJ /
438 kcal
Lipides
11 g
Fibre
2.5 g
Glucides
66 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great Taste On Every Level
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Steamed Garlic Prawns
30min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Squid with Ginger and Soy
40min
Stir-fried Vegetables
10min
Prawn Chow Mein
45min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Shrimp Yakisoba
35min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Braised Yee Mee
30min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min