Appareils et accessoires
Steamed cabbage and pork dumplings
Prép. 1h 15min
Total 1h 35min
32 pieces
Ingrédients
Dumpling wrappers
-
oil plus extra for greasing
-
water plus extra as needed150 g
-
plain flour300 g
-
salt¼ tsp
Filling and dumplings
-
white cabbage leaves cut into pieces400 g
-
salt1 ½ tsp
-
pork mince350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
rice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil (15 g)1 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Protides
3 g
Calories
318 kJ /
76 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0.5 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Asian master stock
1h 45min
Wonton soup (pork)
45min
Wonton wrappers
55min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Brazilian cheese puffs
20min
Pork and prawn dumplings
55min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35min
Cha gio (spring rolls)
55min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Wonton soup
1h
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h