Appareils et accessoires
Spaghetti alla carbonara
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
pecorino cheese cut into pieces (3 cm - optional)30 g
-
guanciale cut into cubes (see Tips)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
ground black pepper3 pinches
-
sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
547.3 mg
Protides
24.1 g
Calories
2521.8 kJ /
602.7 kcal
Lipides
28.1 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
61.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Easy Chinese beef and tomato
40min
Creole jambalaya
1h
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Singapore Chilli Crab
50min
Spaghetti Carbonara
40min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Spaghetti carbonara
35min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min