Sous vide scrambled eggs
TM6

Sous vide scrambled eggs

4.2 (113 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g salted butter, cut into pieces
  • 30 g thickened cream
  • 30 g milk
  • 6 eggs (see Tips)
  • 2 pinches salt, plus extra to season
  • 1850 g water, plus extra to submerge bags
  • 30 g lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
  • ground black pepper, to season
  • fresh chives, chopped, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1898.5 kJ / 452 kcal
Protides
22.5 g
Glucides
1 g
Lipides
40.6 g
Graisses saturées
20.9 g
Fibre
0.1 g
Sodium
681.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives