Appareils et accessoires
Japanse kip curry
Prép. 10min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30.8 g
Calories
1393 kJ /
333 kcal
Lipides
9.79 g
Fibre
11.35 g
Glucides
29.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Oosters koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Pekingeend
45 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 Std. 5 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Noedelsoep
35 Min