Appareils et accessoires
Japanse kip curry
Prép. 10min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30.8 g
Calories
1393 kJ /
333 kcal
Lipides
9.79 g
Fibre
11.35 g
Glucides
29.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Oosters koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Mediterrane kippenpastei
50min
Pekingeend
45min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Noedelsoep
35min