Appareils et accessoires
Rundsburgers met kaasvulling
Prép. 30min
Total 40min
8 stuks
Ingrédients
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
22 g
Calories
1395 kJ /
333 kcal
Lipides
25 g
Fibre
0.7 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Burgertijd!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijst met kip en champignons
30min
Gorgonzola spread
Pas d’évaluation
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Indische kippenburger
4h
Japanse kip curry
55min
Loempia’s
55min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Thaise burgers
35min