Versions compatibles
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
100
g uien, gehalveerd
ou 100 g lente-uitjes, in stukken - 2 teentjes knoflook
- 10 g verse gember, in dunne plakjes
- 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd
- 30 g peterselie, enkel de blaadjes
- 30 g koriander, enkel de blaadjes
- 60 g olijfolie
- 1 citroen, enkel het sap
- 1 tl fijn zout
- 600 g zeeduivel filet, zonder vel, graatloos, in 4 stukken
- 30 g verse muntblaadjes, enkel de blaadjes
- 180 g wortelen, in stukken
- 100 g rapen, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken (3 x 3 cm)
- 1 gekonfijte citroen, in 4 stukken (zie tip)
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 1 snuifje kaneel
- 550 g water
- verse muntblaadjes
- verse korianderbladeren
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protides
- 34 g
- Glucides
- 15 g
- Lipides
- 21 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Soba noodle mee goreng
Ninguna valoración
Mochi's met sesamvulling
50 min
Cashew brood wentelteefjes
Ninguna valoración
Rugelach met pistache-halva
Ninguna valoración
Halloween pompoentaart
4u.
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Ninguna valoración
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Rode bietensap
10 min
Driekoningentaart met pompoen
Ninguna valoración
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Pompoen baba ganoush
35min