Appareils et accessoires
Tajine van lam met abrikozen en honing
Prép. 10min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
uien doormidden gesneden400 g
-
wortelen geschild en in stukken200 g
-
olijfolie20 g
-
gemalen gember1 tl
-
kaneel½ tl
-
1 tl gedroogde gemalen kurkumasaffraan, gemalen2 snuifjes
-
citroen½
-
honing70 g
-
gemalen komijn½ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
olijfolie2 el
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
griesmeel400 g
-
water
-
lamsschouder, ontbeend in stukken (4-5 cm)500 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit100 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
koriander fijngehakt15 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
44 g
Calories
3974 kJ /
950 kcal
Lipides
30 g
Glucides
125 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekkers uit Marokko
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Pas d’évaluation
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Pas d’évaluation
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Pastilla met kip
1h 10min
Kip met citroen
50min
Slasapje
Pas d’évaluation
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Couscous met lam en groenten
50min
Batbout met kaas
30min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min