Appareils et accessoires
Kip met citroen
Prép. 15min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
teentjes knoflook2
-
uien in stukken (3-4 cm)200 g
-
kip in stukken (bouten, billen, borst versneden in stukken van 4-5 cm).600 - 700 g
-
citroen liefst biologisch1
-
olijfolie2 el
-
peterselie de blaadjes gewassen en gedroogd, plus extra als garnituur4 takjes
-
water150 g
-
gemalen komijn1 tl
-
saffraandraadjes4
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
kaneel¼ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijf, ontpit100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
52 g
Calories
2376 kJ /
568 kcal
Lipides
37 g
Fibre
1.9 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus op gevogelte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Pas d’évaluation
Lamsspiesjes
Pas d’évaluation
Gazellehoorns
1h
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Pastilla met kip
1h 10min
Arabische kip met couscous
45min
Citroenslush met champagne
10min
Hazelnootijs
Pas d’évaluation
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Couscous met lam en groenten
50min
Tiramisu Smoothie
5min