Appareils et accessoires
Kip met citroen
Prép. 15min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
teentjes knoflook2
-
uien in stukken (3-4 cm)200 g
-
kip in stukken (bouten, billen, borst versneden in stukken van 4-5 cm).600 - 700 g
-
citroen liefst biologisch1
-
olijfolie2 el
-
peterselie de blaadjes gewassen en gedroogd, plus extra als garnituur4 takjes
-
water150 g
-
gemalen komijn1 tl
-
saffraandraadjes4
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
kaneel¼ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijf, ontpit100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
52 g
Calories
2376 kJ /
568 kcal
Lipides
37 g
Fibre
1.9 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus op gevogelte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Pas d’évaluation
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Pruimentaart
1h 30min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Aardappelgoulash
1h
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Harira
7h