Appareils et accessoires
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
Prép. 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
gele ui in tweeën gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes1 takje
-
verse basilicum alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering1 takje
-
verse rode peper ontpit indien gewenst¼ - ½
-
zongedroogde tomaten100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)500 g
-
room, 35% vet250 g
-
water350 g
-
witte wijn80 g
-
kippenbouillonpasta (zie tips)1 el
-
pasta, droge type, penne250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
885.9 mg
Protides
40 g
Calories
2954 kJ /
703.3 kcal
Lipides
33.7 g
Fibre
6.6 g
Graisses saturées
19.8 g
Glucides
56.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Familie en vrienden
15 Recettes
Benelux
Benelux
Jouw Cookidoo® 2025 - Homemade Held
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm met rijst en champignons
30min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Viscurry
35min
Aromatische kipcurry
1h
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Gestoomde marmercake
1h 30min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Kleverige sesamkip
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Risottata met kip en champignons
40min