Appareils et accessoires
Lentil puree (moujadarra)
Prép. 5min
Total 1h 25min
4 portions
Ingrédients
-
onions cut into quarters200 g
-
sunflower oil plus extra for frying40 g
-
lentils300 g
-
water1600 g
-
salt2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
50 g short-grain rice, rinsedEgyptian rice rinsed50 g
-
olive oil10 g
-
onions cut into halves200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
18.9 g
Calories
2477 kJ /
592 kcal
Lipides
33.4 g
Glucides
54.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Kashta cream
10 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chicken moghrabieh
1 godz. 25 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min