Appareils et accessoires
Hummus
Prép. 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
250 g chickpeas, canned, (see tip)chickpeas, cooked250 g
-
water150 g
-
freshly squeezed lemon juice50 - 70 g
-
tahini paste60 - 140 g
-
garlic cloves (optionnel)1 - 2
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil1 - 2 tbsp
-
fresh parsley (optionnel) leaves only2 - 3 sprigs
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
515.2 mg
Protides
11.5 g
Calories
1212.9 kJ /
289.9 kcal
Lipides
14.9 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
30.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy pea soup
40min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Arabian ice cream
10h 25min
Tahini dip (tarator)
5min
Muhamara dip
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Red lentil soup with cumin
55min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Falafel
1h 25min
Cheese mousse
10min
Floating islands
40min
Hummus
5min