Appareils et accessoires
Crema catalana
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
milk full-fat1000 g
-
egg yolks10
-
sugar (200 g for the recipe and 100 g for burning)300 g
-
cornstarch40 g
-
1 tsp vanilla aromavanilla sugar1 tsp
-
salt1 pinch
-
lemon zest from 1 lemon
-
cinnamon stick1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
11.34 g
Calories
1854 kJ /
445 kcal
Lipides
16.54 g
Glucides
62.69 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Crème caramel (flan)
5h 30min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4h 20min
Scandinavian Brunch
Pas d’évaluation
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Aioli
10min
Polenta
1h
Floating Islands
40min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Floating islands
40min
Apple strudel
1h 45min