Appareils et accessoires
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
Prép. 35min
Total 4h
48 pieces
Ingrédients
Dough
-
butter cut in pieces600 g
-
dried yeast20 g
-
medium wheat semolina1000 g
-
fine semolina500 g
-
sugar100 g
-
mastic gum grains6
-
mahleb seeds14
-
rose water150 g
-
blossom water70 g
-
water200 g
Filling
-
550 g walnuts, shelledpistachio nuts, shelled, unsalted550 g
-
sugar30 g
-
blossom water25 g
-
rose water50 g
Assembly
-
icing sugar100 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Protides
6.9 g
Calories
1502 kJ /
359 kcal
Lipides
20.4 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Marzipan bites
45min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Arabian ice cream
10h 25min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Gazelle horns
1h
Tarator (tahini dip)
5min
Spinach Fatayers
2h
Moroccan Zaalouk
1h 5min