Appareils et accessoires
Persian Carrot and Coconut Cake
Prép. 15min
Total 2h 20min
12 slices
Ingrédients
Cake
-
pistachio nuts, unsalted, shelled100 g
-
carrots cut in pieces220 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
-
medium eggs4
-
sugar200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
desiccated coconut100 g
-
almond flour200 g
Rose cream
-
double cream300 g
-
sugar30 g
-
rose water to taste2 - 3 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
9 g
Calories
2081 kJ /
497 kcal
Lipides
40 g
Fibre
5 g
Glucides
24 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
persian vegetarian
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Seed and Nut Bread
1h 30min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Pear and Walnut Cake
1h 35min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Almond and Coconut Corners
1h 20min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Amaretti
35min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50min
Apple Crumble Cake
1h 10min