Appareils et accessoires
Toum
Prép. 10min
Total 15min
530 g
Ingrédients
-
grapeseed oil400 g
-
lemon juice40 g
-
whole garlic bulb1
-
salt1 tsp
-
egg whites room temperature3
-
boiling water (see Tips)80 - 100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 530 g
Sodium
2472 mg
Protides
12 g
Calories
15315.5 kJ /
3660.5 kcal
Lipides
400.5 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
38.5 g
Glucides
19.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1 Std. 20 Min
Chicken moghrabieh
25 Std. 15 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Harissa sauce
10 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 Std. 20 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Chai masala tea
15 Min