Appareils et accessoires
Pozole Blanco
Prép. 10min
Total 1h 40min
8 portions
Ingrédients
-
white onion cut into pieces5 oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
water divided43 oz
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
salt divided2 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
limes cut into wedges, to serve1 - 2
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
dried bird's eye chilies to taste
-
corn tostadas to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
35 g
Calories
1017 kJ /
243 kcal
Lipides
6 g
Fibre
3 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Viva México!
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Cheese Arepas
50min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Pozole Rojo
2h 5min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Pork Tortas
2h 20min
Pozole Verde
2h
Ceviche
1h 10min
Ramen Noodle Soup
40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tinga de Pollo
40min