
Appareils et accessoires
Beef Adobo
Prép. 20min
Total 6h 20min
8 portions
Ingrédients
Rub
-
salt2 oz
-
garlic powder2 oz
-
dried Mexican oregano leaves3 tbsp
-
black peppercorns1 tsp
-
onion powder1 heaping tbsp
-
dried thyme leaves1 tbsp
-
cinnamon sticks2
-
dried ancho chilies6
-
beef ribs (10 lbs., approx. 2 racks)160 oz
Sauce
-
yellow onions quartered5 oz
-
garlic cloves2
-
dried guajillo chilies seeded and deveined1 ⅖ oz
-
ancho chilies seeded and deveined3 oz
-
cinnamon stick1
-
allspice berries5
-
dried Mexican oregano leaves1 tsp
-
fresh marjoram leaves1 tsp
-
dried thyme leaves1 tsp
-
apple cider vinegar5 oz
-
water15 oz
-
salt2 tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
510 kcal /
2134 kJ
Protides
75 g
Lipides
20 g
Glucides
2 g
Fibre
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Viva México!
11 Recettes
États-Unis
États-Unis