Versions compatibles
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 12 oz pork short ribs, cut into pieces
- 2 oz rice wine
- 1 oz dried shrimp
- 2 garlic cloves, thinly sliced
- 1 tsp sesame oil
- ½ oz dried mushrooms
- 35 oz chicken broth
- 14 oz Chinese cabbage, cut into pieces (1 in.)
-
5
oz bamboo shoots, fresh, cut into pieces
ou 5 oz bamboo shoots, canned, drained - 4 oz fresh black wood ear mushrooms, cut into pieces
- 3 ½ oz cooked gingko nuts
- 5 garlic chives, cut into pieces (2 in.)
- 1 red chili pepper, stem removed, thinly sliced
- 4 oz small scallops
- 2 oz soy sauce
- 1 oz oyster sauce
- 10 quail eggs
- fresh cilantro leaves, to garnish, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 828 kJ / 198 kcal
- Protides
- 21 g
- Glucides
- 14 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mapo tofu
15min
Chinese Long Beans with Pork
25min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
White fish wrapped in banana leaves
2u. 20min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3u. 15min
New England Clam Chowder
45min