Appareils et accessoires
Egg Drop Soup
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
green onions white and green parts, divided6
-
sesame oil1 tsp
-
fresh ginger peeled, in pieces2 oz
-
5 oz Jinhua ham (Chinese ham), in piecesthick cut bacon in pieces5 oz
-
chicken stock low sodium48 oz
-
corn starch divided2 tbsp
-
liquid aminos, e.g. Bragg® divided2 tbsp
-
tofu, firm sliced in strips (approx. 2 in. x ½ in.)12 oz
-
large eggs5
-
ground black pepper to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
19 g
Calories
933 kJ /
223 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Satisfying Soups
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Stir-Fried Vegetables
15min
Chicken Pad Thai
45min
Chicken Adobo
1h 25min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Eggplant Sauté
30min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min