Appareils et accessoires
Clams in White Wine with Cilantro
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (optionnel) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
1567.1 mg
Protides
37.1 g
Calories
1342 kJ /
320.8 kcal
Lipides
10.1 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
12.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Spanish Tapas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Steamed Whole Fish
45min