Appareils et accessoires
Clams in White Wine with Cilantro
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (optionnel) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
1567.1 mg
Protides
37.1 g
Calories
1342 kJ /
320.8 kcal
Lipides
10.1 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
12.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Spanish Tapas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Stir-Fried Vegetables
15min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Cioppino
55min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
French Onion Soup
1h 10min
Lobster Bisque
1h 50min