Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
TM6 TM5

Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad

4.2 (164 évaluations )

Ingrédients

Chicken and peanut sauce

  • 1000 g skinless chicken thigh fillets, cut into halves
  • 250 g roasted unsalted peanuts
  • 2 garlic cloves
  • 400 g coconut milk
  • 30 g ketjap manis
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 1 lime, zested (no white pith) and juiced
  • 1 ½ tsp salt
  • 300 g jasmine rice
  • 1000 g water

Chilli-cucumber salad

  • ½ continental cucumber, deseeded and cut into thin slices
  • 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
  • 1 bunch fresh coriander (approx. 30 g), leaves only
  • 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
  • 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
  • 30 g honey
  • 40 g soy sauce
  • ½ tsp sesame oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3148.5 kJ / 749.6 kcal
Protides
46.4 g
Glucides
50.3 g
Lipides
39.3 g
Graisses saturées
14.4 g
Fibre
6.7 g
Sodium
1460.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives