Chicken pesto pasta

Chicken pesto pasta

4.1 391 évaluations
Prép. 15min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • zucchini cut into pieces
    200 g
  • fresh basil leaves only
    6 - 8 sprigs
  • basil pesto (see Tips)
    190 g
  • water
    380 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • chicken thigh fillet cut into strips (approx. 5 x 2 cm)
    500 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • dried penne pasta
    350 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • frozen peas
    150 g
  • Parmesan cheese shaved, for garnishing
    50 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 279.2 mg
Protides 43.8 g
Calories 2712.8 kJ / 645.9 kcal
Lipides 21.9 g
Fibre 15.8 g
Graisses saturées 10.9 g
Glucides 60.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...