Appareils et accessoires
Thai beef salad with noodles
Prép. 15min
Total 1h
2 portions
Ingrédients
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces, plus extra finely sliced, to serve½ - 1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
palm sugar 2 cm cube1 tsp
-
lime zested and juiced, plus 1 extra lime, cut into wedges, to serve1
-
sesame oil2 tsp
-
beef rump steak300 g
-
water500 g
-
vermicelli noodles50 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
fish sauce1 tbsp
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks1
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
-
bean sprouts80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
860.5 mg
Protides
37.8 g
Calories
1810.3 kJ /
432.7 kcal
Lipides
12.6 g
Fibre
7.2 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
49.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Asian chicken noodle salad
45min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chicken and cashews
55min
Thai beef salad
1h 20min
Thai chicken wraps
40min
Chicken pad thai
55min
Tandoori chicken wraps
50min
Pork san choy bau
25min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Thai chilli chicken and basil
30min
Thai red chicken curry
30min