Appareils et accessoires
Flan Pudding
Prép. 15min
Total 3h
10 portions
Ingrédients
Caramel
-
sugar2 ½ oz
-
water1 oz
Flan Pudding
-
cream cheese room temperature, cubed8 oz
-
evaporated milk (approx. 1 can)12 ½ oz
-
sweetened condensed milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
Monterey Jack cheese (optionnel) cut into pieces (½ in.)4 oz
-
extra large eggs5
-
sugar2 oz
-
water42 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
14 g
Calories
1460 kJ /
349 kcal
Lipides
16 g
Fibre
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cinco de Mayo
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Banana Bread
1h 50min
Crème Caramel (Flan)
3h
Marble Cake
2h 10min
Lemon Bundt Cake
2h
Yogurt Cake
50min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Strawberry Panna Cotta
4h 40min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Caramel Flan (No-Bake)
3h 15min
Mango Lassi
10min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1h 45min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min