Appareils et accessoires
Caramelizing 7 oz Onions
Prép. 10min
Total 40min
1 portion
Ingrédients
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
7 oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)7 oz
-
water1 oz
-
salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
406 mg
Protides
2 g
Calories
972 kJ /
232 kcal
Lipides
20 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 7 oz Leeks
Pas d’évaluation
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Browning 7 oz Onions
25min
Sautéing 10.5 oz Onions
Pas d’évaluation
Sautéing 7 oz Onions
20min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min