Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 snítka čerstvé petržele, jen lístky
- 100 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 1 - 2 špetky soli
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 7155 kJ / 1710 kcal / 7155 kJ / 1710 kcal
- Protides
- 27.2 g / 27.2 g
- Glucides
- 2.3 g / 2.3 g
- Lipides
- 177 g / 177 g
- Fibre
- 0.5 g / 0.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Avokádový tatarák
15min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45 min
Zázvorovo-banánový pudink
1h 5min
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Pas d’évaluation
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Pas d’évaluation
Tuňákové máslo s kapary
5min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15min
Brusinkové čatní
25min
Mrkvová pomazánka
7min
Domácí bylinkové pomazánkové máslo
15min
Pomazánka z červené řepy
5min