Versions compatibles
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
120
g ayçiçek yağı
ou 120 g üzüm çekirdeği yağı - 1 yumurta sarısı
- 15 g hardal
- 1 yk limon suyu
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
- ½ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- 20 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 25 g kapari turşusu
- 1000 g derisiz, kılçıksız çipura fileto, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 15 - 20 g frenk soğanı, ince kıyılmış
- ¾ limonun kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 500 g su
- 750 g bebek patates, (yaklaşık 5 cm boyutundaki patatesler, 4'e bölünmüş (bk. öneriler)
- 1 - 2 dal dereotu, ince kıyılmış
- 3 - 4 yk riviera zeytinyağı
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2757.1 kJ / 659.6 kcal
- Protides
- 51.3 g
- Glucides
- 33.2 g
- Lipides
- 35.2 g
- Fibre
- 5.3 g
Recettes alternatives
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 Std. 55 Min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Pas d’évaluation
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1h
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 min
Mantarlı Risotto
40 min
Alfredo Sos
35 min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5 min
Sarımsaklı Salata Sosu
5 min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 min
Ajvar
1h 20 min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 Min