Smoked Trout Dip

Smoked Trout Dip

4.6 5 évaluations
Prép. 15min
Total 15min
10 portions

Ingrédients

  • lime thin peel only, no pith, plus 2 tbsp lime juice
    1
  • fresh parsley leaves only
    10 sprigs
  • fresh dill leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • jalapeño pepper (optionnel)
    ¼
  • fresh tarragon leaves only
    5 sprigs
  • avocado quartered
    1
  • cream cheese room temperature, cut into pieces
    10 oz
  • sour cream
    10 oz
  • ground cayenne pepper
    1 pinch
  • smoked trout bones removed, cut into pieces
    10 oz
  • cucumbers sliced, to serve
  • baby carrots to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 233 kcal / 975 kJ
Protides 10 g
Lipides 20 g
Glucides 4 g
Fibre 1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...