Appareils et accessoires
Smoked Trout Dip
Prép. 15min
Total 15min
10 portions
Ingrédients
-
lime thin peel only, no pith, plus 2 tbsp lime juice1
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
jalapeño pepper (optionnel)¼
-
fresh tarragon leaves only5 sprigs
-
avocado quartered1
-
cream cheese room temperature, cut into pieces10 oz
-
sour cream10 oz
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked trout bones removed, cut into pieces10 oz
-
cucumbers sliced, to serve
-
baby carrots to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
10 g
Calories
975 kJ /
233 kcal
Lipides
20 g
Fibre
1 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mother’s Special Day
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Tomato Basil Soup
40min
Vegetable Stock Base
40min
California Stuffed Artichokes
55min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Shrimp Mousse
35min
Champagne Jellies
2h 30min
Hawaiian Coleslaw
15min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Baked Crab Dip
15min
Pesto Pizza Dough
4h
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10min