Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 140 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g tütsülenmiş peynir (örn. tütsülenmiş scamorza, tütsülenmiş Edam peyniri), parçalara bölünmüş (4-5 cm)
Dolgu
- 20 g sızma zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 100 g taze ricotta peyniri
- 1 diş sarımsak
- 20 g sızma zeytinyağı
-
300
g taze enginar kalbi
ou 300 g enginar kalbi, konserve, süzdürülmüş - 100 g beyaz şarap
- 100 g ricotta peyniri
- 2 yumurta
- 1 tk tuz
- 2 tutam toz karabiber
- 16 adet kuru cannelloni (yakl. 180 g) (bk.öneriler)
Domates sosu
- 40 g sap kereviz, parçalara bölünmüş
- 30 g soğan
- 40 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 diş sarımsak
-
400
g konserve domates
ou 400 g olgun domates, parçalara bölünmüş (3-4 cm) - 250 g su
- 1 tutam şeker
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protides
- 39 g
- Glucides
- 40 g
- Lipides
- 39 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Pas d’évaluation
Moscow Mule
Pas d’évaluation
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Pas d’évaluation
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Pas d’évaluation
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10min
Mantarlı Tuz
Pas d’évaluation
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6sa 30 dk
Yeşil Elmalı ve Böğürtlenli İngiliz Usulü Puding
1u. 15min