Versions compatibles
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
400
g kabuklu midye, temizlenmiş
ou 400 g dondurulmuş kabuklu midye, temizlenmiş, çözdürülmüş - 160 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
-
200
g kalamar halkası
ou 200 g dondurulmuş kalamar halkası, çözdürülmüş - 200 g karışık biber (örn. kırmızı, yeşil), parçalara bölünmüş (3 cm)
- 50 g sucuk, ince dilimlenmiş
- 400 g konserve doğranmış domates, suyuyla birlikte
- 1 ½ tk tuz
- 2 tutam safran lifi
- 200 g su
-
½
tk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi,
ou ¼ küp tavuk bulyon - 350 g risotto pirinci
- 50 g herhangi bir karides cinsi, ayıklanmış, temizlenmiş
- 1 - 2 yk tereyağı
- 1 limon, dilimler halinde kesilmiş, servis için
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 51 g
- Lipides
- 11 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Sebzeli Karides
40min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Karides Sote
10 min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Pas d’évaluation
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15 min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 min
Avokadolu Enginar
3h 45min