Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sos
- 20 g taze zencefil, soyulmuş, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 2 diş sarımsak
- 100 g soya sosu
- 50 g bal
- 1 - 2 tk susam yağı
-
25
g barbekü sosu
ou 25 g hoisin sosu - 1 tutam toz karabiber
Tavuk ve Pirinç Pilavı
- 800 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp doğranmış (2-3 cm)
- 400 g karışık biber, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon,
ou ½ toz sebzeli çeşni - ½ tk tuz
- 300 g uzun taneli pirinç
- 1000 g su
- 2 yk mısır nişastası (20 g)
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1708 kJ / 408 kcal
- Protides
- 38 g
- Glucides
- 55 g
- Lipides
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 min
Orman Kebabı
1 godz.
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min
Zencefilli Baharat Karışımı
Pas d’évaluation
Elmalı Tart
1 godz.
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Pas d’évaluation
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2 Std.
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 min
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50 min