Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 dal kişniş yaprağı
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 400 g kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)
- 3 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 40 g zeytinyağı
- 400 g havuç, parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)
- 250 g turp, 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)
- 1 tk toz tarçın
- 1 tk toz zencefil
- 900 g su
- 300 g derisiz tavuk göğsü fileto, ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)
- 6 kasap sosisi (optionnel)
- 400 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 350 g köftelik bulgur
- 70 g kuru üzüm
- 350 g konserve nohut, süzdürülmüş
-
1 - 2
tk harissa ezmesi
ou 1 - 2 tk acı biber ezmesi
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protides
- 51 g
- Glucides
- 70 g
- Lipides
- 43 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Etli Türlü
1u. 20min
Kuzu Gerdan Yahni
1u. 45min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Pancarlı Smoothie
Pas d’évaluation
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55 Min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 godz. 5 min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1h 10min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min