Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 dal kişniş yaprağı
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 400 g kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)
- 3 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 40 g zeytinyağı
- 400 g havuç, parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)
- 250 g turp, 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)
- 1 tk toz tarçın
- 1 tk toz zencefil
- 900 g su
- 300 g derisiz tavuk göğsü fileto, ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)
- 6 kasap sosisi (optionnel)
- 400 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 350 g köftelik bulgur
- 70 g kuru üzüm
- 350 g konserve nohut, süzdürülmüş
-
1 - 2
tk harissa ezmesi
ou 1 - 2 tk acı biber ezmesi
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protides
- 51 g
- Glucides
- 70 g
- Lipides
- 43 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kuru Fasulye
10 godz.
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Pas d’évaluation
Somonlu Sebzeli Makarna
35min
Bearnez Soslu Bonfile
Pas d’évaluation
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Pas d’évaluation
Pancar Carpaccio
Pas d’évaluation
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Pas d’évaluation
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40min
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 min