Versions compatibles
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g fındık
- 150 g kuru kayısı
- 300 g soğan, dörde bölünmüş
- 20 g sarımsak
- 60 g zeytinyağı, üzerine dökmek için ekstra zeytinyağı
- ½ tk tuz
- 200 g ince bulgur
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
ou ¾ tk toz sebzeli çeşni - 600 g su
- 200 g havuç, dilimlenmiş (5 mm)
- 200 g kabak, dilimlenmiş (7-10 mm)
- 150 g kırmızı biber, tek lokmalık parçalara bölünmüş
- 100 g dondurulmuş bezelye
- 200 g beyaz peynir, sert, küp küp doğranmış (5 mm)
- zeytinyağı,üzerine dökmek için ekstra
- 2 tk maydanoz, doğranmış, süslemek için
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protides
- 18 g
- Glucides
- 47 g
- Lipides
- 37 g
- Fibre
- 12.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Haydari
10min
Sebzeli Karides
40 min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Pas d’évaluation
Naneli Creme Anglaise ve Çilek Köpüğü
25 min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Pas d’évaluation
Donmuş Meyve Püresi - 1
Pas d’évaluation
Kremalı Semizotu Çorbası ve Zeytin Soslu Brokoli
Pas d’évaluation
Tiramisu
6h 20min
Patates ve Sebze Püresi
45 min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 min
Elmalı Tart
1h