Appareils et accessoires
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
Prép. 15min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
jasmine rice9 oz
-
coconut milk divided (1 x 13.5 oz can)13 ½ oz
-
coconut cream (13.5 oz)1 can
-
water11 oz
-
dark brown sugar2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
salt¼ tsp
-
papaya peeled, halved, seeded, sliced (¼ in.)8 oz
-
raw sugar to sprinkle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
1774 kJ /
424 kcal
Lipides
27 g
Fibre
2 g
Glucides
44 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hawaiian Pool Party
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Guacamole
5min
Fruit Ice Cream
5min
Apple Tart
1h
Plum Clafoutis
1h 15min
Frozen Yogurt Bark
6h 10min
Tuna Deviled Eggs
40min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Boiled Eggs
20min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min