Beef Empanadas

Beef Empanadas

4.3 43 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 10min
12 pieces

Ingrédients

Pastry
  • salt
    1 tsp
  • vegetable shortening
    2 ½ oz
  • all-purpose flour
    13 oz
  • warm water divided
    6 - 6 ½ oz
Beef filling
  • flank steak semi-frozen, thinly sliced, divided
    19 ½ oz
  • pitted black olives
    3 oz
  • red bell pepper de-seeded and de-stemmed
    4 oz
  • white onion cut into pieces
    2 oz
  • olive oil
    ½ oz
  • fresh Roma tomatoes quartered
    5 oz
  • garlic cloves
    2
  • Worcestershire sauce
    1 tbsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • oregano
    ¼ tsp
  • salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Assembly
  • all-purpose flour to dust
  • large egg beaten for egg wash
    1

Infos nut. par 1 piece

Calories 268 kcal / 1121 kJ
Protides 14 g
Lipides 12 g
Glucides 26 g
Fibre 1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...