Appareils et accessoires
Beef Barbacoa
Prép. 30min
Total 2h
6 portions
Ingrédients
-
white onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
tomato sauce8 oz
-
canned chipotle chilies in adobo sauce, minced½ oz
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
beef stock4 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
boneless beef chuck roast partially trimmed of fat, cut into pieces (1 in.)31 ½ oz
-
water53 oz
-
cilantro to garnish
-
tortillas to serve
-
guacamole to serve
-
salsa to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
33 g
Calories
992 kJ /
237 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Carnitas
50 min
Chicken Enchiladas
40 min
Pork Tortas
2 godz. 20 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Texas BBQ Pulled Pork
1 godz. 30 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Tinga de Pollo
40 min
Chicken Fajita Soup
50 min