Appareils et accessoires
Chicken Enchiladas
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
panela cheese cut into pieces7 oz
-
green tomatillos halved23 oz
-
white onion2 oz
-
garlic clove1
-
canned chipotle chilies in adobo sauce1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
16 oz chicken tenderloins, cut lengthwisechicken breast fillets, boneless, skinless cut lengthwise16 oz
-
ground black pepper to taste
-
oil to fry
-
corn tortillas12
-
sour cream to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
764.2 mg
Protides
31.6 g
Calories
2267.7 kJ /
542 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
92.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Texas Road Trip
19 Recettes
États-Unis
États-Unis
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Carnitas
50min
Tortilla Soup
25min
Chicken Enfrijoladas
50min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Parmesan
1h 10min
Chicken Fajita Soup
50min
Beef Barbacoa
2h
Beef Empanadas
1h 10min
Tinga de Pollo
40min