Appareils et accessoires
Tomatillo Salsa
Prép. 5min
Total 20min
21 oz
Ingrédients
-
yellow onions quartered (approx. 1 medium)6 oz
-
garlic cloves4
-
serrano chili stem removed1
-
olive oil½ oz
-
green tomatillos husked, stems removed, quartered (approx. 6 - 7 large tomatillos)16 oz
-
cilantro leaves and tender stems½ oz
-
lime juice (approx. 1 lime)1 oz
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
111.7 mg
Protides
0.4 g
Calories
81.9 kJ /
19.6 kcal
Lipides
1 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
2.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Cookbook
68 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Chicken Mole
50 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Red Rice
1 godz. 25 min
Black Beans
30 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Pozole Verde
2 godz.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Tortilla Soup
25 min
Tinga de Pollo
40 min