Appareils et accessoires
Chicken Mole
Prép. 10min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
ancho chilies stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)3 oz
-
dried guajillo chilies stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)1 oz
-
cinnamon stick1
-
allspice berries5
-
whole black peppercorns1 tsp
-
dried Mexican oregano1 tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to taste, divided3 tsp
-
white onions cut into pieces5 ½ oz
-
garlic cloves2
-
water33 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
Mexican chocolate cut into pieces (1 in.)5 ½ oz
-
chicken leg quarters, skin on, bone in6
-
sesame seeds to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
25 g
Calories
1858 kJ /
444 kcal
Lipides
32 g
Fibre
7 g
Glucides
24 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Viva México!
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
South Texas Carne Guisada
1 godz. 20 min
Red Mole Chicken Enchiladas
1 godz.
Beef Wellington (Ben)
10 godz. 10 min
Onion Dip
10 min
Grilled Pineapple Salsa
20 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Yogurt Miso Potato Salad
35 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Pozole Verde
2 godz.
Tortilla Soup
25 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Tomatillo Salsa
20 min