Chicken Mole

Chicken Mole

3.9 15 évaluations
Prép. 10min
Total 50min
6 portions

Ingrédients

  • ancho chilies stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
    3 oz
  • dried guajillo chilies stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
    1 oz
  • cinnamon stick
    1
  • allspice berries
    5
  • whole black peppercorns
    1 tsp
  • dried Mexican oregano
    1 tsp
  • dried marjoram
    1 tsp
  • dried thyme
    1 tsp
  • salt to taste, divided
    3 tsp
  • white onions cut into pieces
    5 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • water
    33 oz
  • apple cider vinegar
    1 oz
  • Mexican chocolate cut into pieces (1 in.)
    5 ½ oz
  • chicken leg quarters, skin on, bone in
    6
  • sesame seeds to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 444 kcal / 1858 kJ
Protides 25 g
Lipides 32 g
Glucides 24 g
Fibre 7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...