Appareils et accessoires
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
Prép. 15min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
bacon12 slices
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced (5 mm)120 g
-
pitted black olives (optionnel) halved6
-
medium eggs6
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
877 kJ /
210 kcal
Lipides
19 g
Fibre
0.5 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Steaming
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Egg Fried Rice
35min
English Brunch
50min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Spaghetti carbonara
40min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2h 10min
Rich Citrus Smoothie
5min
Apple Kiwi Smoothie
10min
Iced Tea Cocktail
1h 30min
Lime Grapefruit Cooler
10min
Low Carb Breakfast Frittata
40min
Pork Chops with Orange
2h 25min